İSTANBUL / BEYOĞLU - Beyoğlu Ortaokulu

Beyoğlu Ortaokulu

PİYALEPAŞA MAH. PİYALEPAŞA CAD. NO 92 BEYOĞLU / İSTANBUL
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :2
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞALGAZ
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz Piyalepaşa Mahallesi´ndedir. Taksim´den kalkan 54P numaralı otobüsün son durağı okulumuzdur. Eminönü´nden kalkan EM1 numaralı hat okulumuza birkaç dk. mesafedeki Kadınlar Çeşmesi durağından geçer. Okmeydanı metrobüs durağı on beş dk. yürüme mesafesindedir. Nişangah durağına mesafemiz de birkaç dk.dır.
Servis Bilgisi
Piyalepaşa Mah. Durağı: 54P, Kadınlar Çeşmesi Durağı: EM1, 77, 77Ç, Nişangah Durağı: 54Ç, 54K, 54ÖR, 500T, 93M
PİYALEPAŞA MAH. PİYALEPAŞA CAD. NO:92, BEYOĞLU, İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Taksim´e 4, Mecidiyeköy´e 5, Şişhane´ye 3, Karaköy´e 4, Eminönü´ne 4.5, Fatih´e 5.5 km. mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, yüzme dallarında öğrenci yetiştirilir.
Ulusal matematik olimpiyatlarına öğrenci yetiştirilir.
TÜBİTAK 4006